واحد مشاوره در مجتمع معلم از سال 92- 1391 آغاز بکار نمود.

آنچه در کنار آموزش و تحصیل فررندان مان در مجتمع بسیار به چشم آمد، استفاده و بهره مندی از علوم تربیتی و روانشناسی بعنوان مکملی توان و ضروری بود که به زعم تجربه و نظرات اولیاء محترم بسیار مفید واقع شد .توجه به نکات و آموزه های روانشناسی و مشاوره راه موفقیت تحصیلی عزیزان مان را در مجتمع معلم هموارتر نمود و توفیقات خوبی در بهبود سلامت روان و اندیشه همگان بر جای گذاشت.

اهم فعالیت های این واحد در چند بخش خلاصه می شود :

1 - جلسات مشاوره :

امکان برپایی جلسات مشاوره بصورت رایگان برای دانش آموزان و اولیاء محترم فراهم گردید و در این راه از تجربه، تخصص و نکات راهبردی کلام آقای دکتر میرزا آقاسی و سرکار خانم کهنی ، بهره های فراوان حاصل شد. برای گرفتن نوبت مشاوره میتوانید به نسیم مراجعه کرده و پس ازدرج کد کاربری و رمز عبور در صفحه سلامت شخصی فرزندتان وارد قسمت مشاوره شده و اقدام به اخذ نوبت نمائید.

2 - کارگاه ها :

از آنجا که موضوعات مهم و کاربردی در حوزه سلامت روان دانش آموزان و اولیاء وجود دارد، واحد مشاوره در طول سال تحصیلی با برگزاری 2 دوره کارگاه با موضوعات متنوع و مفید از جمله کنترل خشم، تحلیل رفتار متقابل ( TA )، ارتباط مژثر در خانواده و ..... با بهره گیری از اساتید محترم این حیطه، امکان ارتقاء هرچه بیشتر دانش علمی و رفتاری برای والدین گرامی را مد نظر دارد. اطلاع رسانی هی ثبت نام و جزئیات کارگاه ها متعاقبا طبق برنامه ای در طول سال تحصیلی به سمع و نظر والدین گرامی خواهد رسید.

3 - آزمون ها و تست های روانشناسی :

در سایت واحد مشاوره ، این امکان برای کاربران محترم مهیا شده است تا با استفاده از تست هاییکه بصورت ماهاهنه در سایت بارگذاری می شود، تحلیلی هرچند کلی از موضوعات پیدا کرده و در شناخت ضعف ها و قوت های خویش، گامی برداریم.

4 - امکانات :

با توجه به استقبال اولیاء گرامی در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی از بخش کتابخوانی و مسابقه مهارت افزایی، به تازگی در واحد مشاوره بر آن شدیم تا با فراهم آوردن امکان امانت گیری کتاب هایی مرتبط با حوزه سلامت روان، کودکان، یادگیری تحصیلی و موضوعات دیگر، قدمی در راه افزایش دانشو مهارت در پیرامون خویش برداریم. سعی داریم این منابع کتابخانه ای را در صورت امکان به منابع صوتی و سی دی های آموزشی، نیز گسترش دهیم.